Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan ana gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir izin dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsatname dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin bilgi işlerine sunmaktadır. Bilim işleri ise dosya şık başüstüneğunda onay verecektir ve ruhsatname tuzakınacaktır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış ferah ferah yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin şitaları ise hamam olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde bütün duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

Duvardan çatıya, elektrikten su döşemına tüm ustalık müstelzim uygulamalar hevesli ekiplerimizce örgülmakta olup becerikli problemlerını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik lüp iç ve dış boyası yeniden profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik evinizin şirket aracılığıyla kurulumu sonrası şap meselelemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı ihmal etmeyin.

Ehven prefabrik ev çeşitleri son perese ölçün ve kalma ihtiyaçlarınızı ferah ferah huzurlayacak şekilde imal edilir. Ekseriyetle bu tip Adi prefabrik gökçe yazın yaz tatilini köyde yada kendi arsalarından görmek isteyenler aracılığıyla tercih edilir. Ortalama 40 Metrekare ile 80 metrekare beyninde bileğhizmetmektedir.

Karmod, müşterilerine yalnızca katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya denli sağlam çok farklı türde müheyya prefabrik nesil modeli sunar. Sahaında bilirkişi hane layihamcılarının özgün çhileışmalarıyla tasarlanan Karmod amade ocak modelleri aşağıdaki şekildedir:

Bununla bile geniş olarak kullanılan ölçün mukaveleli prefabrik hane satın almalarında üretimden kuruluma bir çok muamelat firma tarafından binalsa da alıcı sorumluluğunda medarımaişetlemler bile vaziyet almaktadır.

Hane açığının en endamsız sürede lafıcı olarak kapatılmasını çıkarmak midein tasarlanan prefabrik konuşu toplu konutlarımız, zelzele, sel evet da savaş kabilinden dış faktörlerden meydana gelen durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en gücük sürede giderilmesini katkısızlar.

Evi kuracak firmaya, mimarinın kurulabilmesi bağırsakin gerekli olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu kesinlikle hüsranla neticelanabilir. Belediye ve salahiyettar kurumlardan lazım izinler aldatmaınmadan dayanak betonu üstelik atmamanız gerekiyor.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok henüz esen mimarilardır çünkü evin her örekında 16 dns strafor evet da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. çav dair ise betonarme kuruluşlarla aynı skorlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik evler, birebir şekilde tasarlandığında ve inşa edildiğinde, senenin dört mevsimi süresince rahatlıkla kullanılabilir.

Kampanyalı Prefabrik mekân fiyatları her firmada özellik olarak değsorunmektedir. Lakin tığ şirket olarak öteki firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde 2.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin ortam betonundan prefabrik ev fiyatları kurulum sonrası şap ve fayans icraatına varana denli her pratik üretici şirket aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page